5 februari 2018

250ste Simson dealer sluit zich aan bij het Simson dealernetwerk!

Simson verwelkomde onlangs haar 250ste erkende Simson dealer in het landelijke dealernetwerk van fietsretailers dat Simson fietsonderdelen en –accessoires verkoopt. Wesley en Jimmy Grauwelman van Grauwelman Tweewielers uit Culemborg werden blij verrast met een prachtige bos bloemen en een overheerlijke taart.

Simson heeft het afgelopen jaar intensief gewerkt aan het uitbreiden van een netwerk van dealers die 3 meter of meer schappresentatie Simson in de winkel hebben staan. Hiermee wil Simson een landelijk dekkend netwerk creëren om de consument via de Simson website optimaal van dienst te kunnen zijn met het eenvoudig vinden van Simson fietsonderdelen en -accessoires en daarnaast landelijk een optimale beschikbaarheid van Simson producten te realiseren. Met deze service biedt Simson ondersteuning aan de aangesloten Simson dealers met het genereren van traffic in hun fietsenwinkels.

Een erkend Simson dealer krijgt namelijk op de Simson website www.simson.eu een plek in de “Dealer Locator”. Na een keuze gemaakt te hebben uit het Simson assortiment, ziet de consument zijn of haar dichtstbijzijnde winkel verschijnen binnen de optie: zoek “dichtstbijzijnde verkooppunt”. ‘Zo is er altijd een Simson dealer dichtbij’ zegt Theo van Es, salespromotor van Simson. Hij is trots dat dealers zich graag aanmelden voor deze service. ‘Zo kunnen Simson dealers lokaal nog meer klanten aantrekken en dat is wat zij graag willen.’

Simson is nog niet klaar met het realiseren van landelijke dekking. Het merk is nog in diverse dorpen en steden op zoek naar fietswinkels die interesse hebben om Simson dealer te worden.

Bij interesse kan men contact zoeken via info@simson.eu.