18 februari 2021

Bescherm en reinig uw E-bike met de Simson E-bike spray

De winter loopt op z’n eind en het mooie weer staat voor de deur. Tijd om de fiets uit de stalling te halen en klaar te maken voor gebruik.

Met een groot assortiment Simson producten bent u al halverwege. Repareer een band in een handomdraai met onze welbekende Simson bandreparatiedoosjes; smeer een ketting met de Simson ketting spray; zet een nieuwe Simson bel op het stuur; of maak het fietsen comfortabel met een nieuw Simson zadel.

Tegenwoordig investeren steeds meer mensen in een E-bike. Het grote voordeel van E-bikes is dat er met een lagere inspanning een grotere afstand gefietst kan worden.
Speciaal voor de E-bike gebruiker heeft Simson een E-bike assortiment ontwikkeld en één van de uit te lichten producten is de nieuwe Simson E-bike spray.

De Simson E-bike spray is geschikt voor alle elektrische onderdelen van de E-bike, zoals de stekkers en het relais. De spray heeft een vocht verdrijvende, vochtwerende en reinigende werking. Hierdoor voorkomt de spray dat stekkers en andere verbindingen, zoals de verbinding van de accu met de E-bike, vastroesten of slecht contact maken door corrosie en oxidatie. Deze eigenschappen maken de Simson E-bike spray de ideale contactspray voor uw E-bike.

Kortom: een goed begin van het nieuwe fietsseizoen!

Enthousiast geworden over de Simson E-bike spray of wilt u meer informatie of advies? Ga dan snel naar een Simson verkooppunt bij u in de buurt of kijk op www.simson.eu!

Het gehele Simson E-bike assortiment kunt u hier bekijken.

Productspecificaties:

  • Beschermt en reinigt elektronische onderdelen
  • Vocht verdrijvende en vochtwerende werking
  • Voorkomt vastroesten en slecht contact