6 oktober 2020

Nieuw in het Simson assortiment: sportieve fietsbel en bidon!

Nieuw in het assortiment van Simson: een sportieve Simson fietsbel met universele flex-band bevestiging en de mat zwarte Simson bidon met een inhoud van 600ml!

De Simson fietsbel met universele flex-band bevestiging kan snel en gemakkelijk zonder gereedschap op bijna elk type stuur en -stuurpen worden gemonteerd. De zwarte Simson bel heeft een diameter van 32mm en is gemaakt van aluminium met een kunststof band. Dit geeft de bel een sportieve uitstraling en een helder geluid.

Daarnaast heeft Simson een nieuwe mat zwarte bidon aan het assortiment toegevoegd. De Simson bidon heeft een inhoud van 600ml en heeft een afsluitbare trektuit. Hierdoor is de bidon eenvoudig met één hand te gebruiken, wel zo handig tijdens het fietsen! De bidon is gemaakt van LDPE kunststof. Hierdoor is de bidon soepel, licht van gewicht en van hoge kwaliteit.

Heeft u ook een nieuwe bel of bidon nodig? Of bent u nieuwsgierig naar de rest van het Simson assortiment? Ga dan snel naar een Simson verkooppunt bij u in de buurt! Of kijk verder op www.simson.eu.