22 april 2021

Nieuw in het Simson assortiment: fietsbellen!

Met een aantrekkelijk assortiment fietsbellen heeft Simson haar collectie fietsonderdelen onlangs verder uitgebreid. Een passende bel voor ieder model! Door het good-better-best principe van Simson bevat het uitgebreide assortiment voor iedere type gebruiker een geschikt model.


Zo is de Simson fietsbel Mini 32mm 021229 een bel met een sportieve uitstraling en een helder geluid. De bel heeft een vaste kunststof bevestiging en kan met behulp van een kruiskopschroevendraaier makkelijk op het stuur gemonteerd worden. De zwarte Simson bel heeft een diameter van 32mm en is gemaakt van aluminium in combinatie met een hoogwaardige kunststof.

De Simson fietsbel Micro 23mm 021230 is door de combinatie van het kunststof frame en de universele rubberen bevestiging een bel met een moderne en sportieve uitstraling. De bel heeft een rubberen elastiek bevestiging en kan daardoor op bijna ieder stuur met een diameter van 19,2 mm tot en met 31,8 mm zonder hulp van gereedschap gemonteerd worden. Ook voor conisch gevormde sturen biedt de rubber elastiek bevestiging een mooie oplossing. De zwarte Simson bel heeft een diameter van 23mm en is gemaakt van koper, dit geeft de bel een hoge en langdurige toon.

De Simson fietsbel Race 021231 is de klassieke racefietsbel in een modern jasje. De bel heeft een rubberen elastiek bevestiging en kan op bijna ieder stuur met een diameter van 19,2 mm tot en met 31,8 mm zonder hulp van gereedschap gemonteerd worden. Ook voor conisch gevormde sturen biedt de rubber elastiek bevestiging een mooie oplossing. De aluminium Simson fietsbel Race heeft een diameter van 45 mm en kan tot maar liefst 85 decibel geluid produceren. De combinatie van het kunststof frame en de universele rubberen bevestiging geeft de bel een moderne en sportieve uitstraling.

Enthousiast geworden over de Simson fietsbellen of wilt u meer informatie of advies? Ga dan snel naar een Simson verkooppunt bij u in de buurt of kijk op www.simson.eu!

Het gehele Simson fietsbellen assortiment kunt u hier bekijken.