23 april 2020

Nieuw in het Simson assortiment: zadels!

Met een aantrekkelijk assortiment kwaliteitszadels heeft Simson haar collectie fietsonderdelen onlangs verder uitgebreid. Ieder zadel onderscheidt zich in unieke eigenschappen. Door het good-better-best principe bevat het uitgebreide assortiment voor iedere type gebruiker een geschikt model.

Zo is het Simson zadel 'Basic' een universeel zadel met een traditioneel design. De metalen veren in het zadel zorgen voor een aangename rit en een stijlvolle uitstraling. Tot slot is het zadel gevuld met een comfortabele soft foam vulling wat zorgt voor een heerlijk zitoppervlak.
Het Simson zadel 'City' is gevuld met een extra comfortabele soft foam vulling, wat zorgt voor nog meer zitcomfort. Het extra soft foam heeft tevens een verhoogde isolerende werking, wat ervoor zorgt dat het zadel bij koude temperaturen weer snel warm wordt tijdens het fietsen.
Het Simson zadel 'Comfort' is ook voorzien van een comfortabele soft foam vulling. Dit zadel onderscheidt zich vervolgens vanwege een extra groot zitvlak en een voorgevormde 3D vorm voor extra zitcomfort.

Naast de universele stadfietszadels heeft Simson ook een aantal zadels ontworpen die zijn afgestemd op specifieke doelgroepen.

Zo is het Simson zadel 'Hybrid' speciaal ontworpen voor de 'Touring' en 'Trekking' fietser. Het sportieve zadel is voorzien van gel pads en een centrale opening, wat zorgt voor een drukverlaging rond het zitvlak.
Het Simson zadel 'E-bike' is speciaal ontworpen voor 'E-bikers'. Door de handige handgreep - die is geïntegreerd in de rail van het zadel - is de fiets gemakkelijk te manoeuvreren, ook als die wat zwaarder is. De comfortabele soft foam vulling zorgt tevens voor een heerlijk zitoppervlak.
Tot slot is het Simson zadel 'Cruiser' speciaal ontworpen voor op cruiser fietsen. Het zadel heeft een traditionele retro look en is voorzien van een dubbel conisch veersysteem, wat zorgt voor veel comfort en het zadel een stijlvolle uitstraling geeft.

Enthousiast geworden over de Simson zadels of wilt u meer informatie of advies? Ga dan snel naar een Simson verkooppunt bij u in de buurt!

Het assortiment Simson Zadels is hier te bekijken.