21 december 2020

Nieuw in het Simson assortiment: de 'Brightly' en 'Luminous' Naafdynamo koplampen!

De afgelopen jaren heeft Simson haar assortiment fietsverlichting behoorlijk uitgebreid. Elke lamp onderscheidt zich in unieke eigenschappen. Ook dit jaar heeft Simson weer twee nieuwe lampen toegevoegd aan het assortiment! Zo zijn er nu de Simson Naafdynamo koplampen 'Brightly' en 'Luminous'. Dit zijn twee naafdynamo koplampen die speciaal zijn ontworpen voor stads-, trekking- en hybridefietsen.


De Simson Naafdynamo koplamp 'Brightly' heeft een krachtige lichtsterkte van maar liefst 70 LUX. Om er voor te zorgen dat de lamp niet oververhit kan raken door de hoge lichtopbrengst is de lamp voorzien van een aluminium koelplaat op de bovenzijde. De lamp kan handmatig aan of uit worden gezet doormiddel van de handige ronde draaischakelaar op de achterzijde, maar kan ook in de automatische stand worden gezet.

De Simson Naafdynamo koplamp 'Luminous' heeft een lichtsterkte van maar liefst 30 LUX. De lamp kan handmatig aan of uit worden gezet doormiddel van de handige schuifschakelaar op de achterzijde, ook deze kan in de automatische stand worden gezet.

Als de lampen in de automatisch stand staan reageert een sensor in de lamp op licht en beweging waardoor de lamp weet wanneer hij wel of niet moet gaan branden. Beide lampen zijn tevens voorzien van ‘standlicht’. Hierdoor blijven de lampen nog even branden als de fiets stilstaat, wel zo handig en veilig in het verkeer.

Een extra toepassing die de Simson Naafdynamo koplampen 'Brightly' en 'Luminous' hebben, is dat ze voorzien zijn van een extra draad die u kunt verbinden met het achterlicht van de fiets indien gewenst. Het achterlicht wordt zo ook voorzien van stroom waardoor het niet nodig is om nog een draad met de naafdynamo te verbinden.

Daarnaast hebben beide lampen een verzinkte aluminium bracket met roestvrijstalen schroeven en bouten, dit zorgt voor een robuuste kwaliteit en een moderne uitstraling.

Enthousiast geworden over de Simson lampen of wilt u meer informatie of advies? Ga dan snel naar een Simson verkooppunt bij u in de buurt!

Het gehele assortiment Simson fietsverlichting is hier te bekijken.