11 juli 2023

De zomer in met Simson!

Nu het fietsseizoen weer in volle gang is zorgt Simson ervoor dat fietsers optimaal kunnen genieten van hun rit. Met onder andere reparatiedoosjes, kettingsloten, spiegels en telefoonhouders biedt Simson een fijne, veilige en ontzorgde rijervaring.

Zelfs met de beste voorzorgsmaatregelen kan men onderweg te maken krijgen met onverwachte bandproblemen. Daarom zijn de Simson reparatiedoosjes ook deze zomer niet te missen. Onze handige reparatiedoosjes bevatten alle essentiële tools om snel en gemakkelijk bandreparaties uit te voeren, zowel thuis als onderweg. Met de Simson reparatiedoosjes Normaal, Select, E-bike, Tour en Tubeless kunnen fietsers moeiteloos kleine lekken en andere bandproblemen oplossen, waarna ze hun fietstocht weer kunnen voortzetten.

TIP: vergeet de Simson lekzoeker en een van onze ideale framepompen niet mee te nemen voor een zorgeloze bandreparatie onderweg!

De Simson kettingsloten “Entry” (020852) en “Fairly” (020853) bieden bescherming tegen diefstal. Met robuuste materialen en innovatieve sluitsystemen kunnen fietsers hun trouwe tweewielers met een gerust hart achterlaten.

Naast bandreparatie en veiligheid staat Simson natuurlijk ook voor comfort en gemak. De spiegels van de “Excellent” lijn bieden een uitstekend zicht in het verkeer. De Simson “Excellent” spiegels zijn gemaakt van een sterk veiligheidsglas en hebben een modern ontwerp, wat zorgt voor een perfecte balans tussen functionaliteit en uitstraling.

Met de “Simson Fiets Telefoonhouder” (021830) komt de mobiele telefoon optimaal tot zijn recht. Van navigeren tot telefoneren, dit kan allemaal veilig en handfree met de Simson telefoonhouder. Daarnaast blijft de telefoon veilig en stabiel zitten dankzij de stevige “schroefbracket” bevestiging.
 

TIP: denk ook aan de juiste bandenspanning! Met de juiste bandenspanning fiets je namelijk efficiënter en slijten je banden minder snel. Simson heeft diverse hogedrukpompen. Heeft u liever een pomp voor onderweg, dan heeft Simson ook meerdere compacte framepompen!

Geniet optimaal van het fietsseizoen dankzij het brede Simson assortiment. Wilt u meer informatie over het gehele Simson assortiment? Ga dan snel naar een Simson verkooppunt bij u in de buurt of kijk op www.simson.eu!

Lees ook deze artikelen eens