2 mei 2022

Een nieuwe look, dezelfde vertrouwde kwaliteit!

Al meer dan 140 jaar is Simson dé specialist op het gebied van bandreparatiematerialen. Continu is Simson bezig met het doorontwikkelen van de Simson bandreparatieproducten in haar eigen hoogwaardige fabriek in Duitsland. Hierdoor is er een unieke kwaliteit bandreparatiematerialen ontstaan.

We zijn blij om onze klanten mee te kunnen delen dat de Simson reparatiedoosjes Normaal & -Select vanaf nu een nieuw, eigentijds en modern design hebben!

De laatste maanden hebben wij achter de schermen hard gewerkt aan het vernieuwen van de huisstijl van Simson. Het resultaat is een moderner uiterlijk met een knipoog naar het verleden en met de herkenbaarheid van Simson zoals u die van ons gewend bent. Met het vernieuwde Simson logo en de toevoeging van BikeParts maken we een meer duidelijke link naar Simson fietsonderdelen en fietsaccessoires. We hebben er ook rekening mee gehouden dat de nieuwe Simson look perfect past in de bestaande schappenplannen in de fietsenwinkels.

Reparatiedoosje Normaal
De enige echte originele Simson Reparatiedoos Normaal. Deze reparatiedoos is handig voor het repareren van vrijwel iedere traditionele fietsband zowel thuis als onderweg. Volg bij het plakken van de band de bijgeleverde instructies. De inhoud van de Simson Reparatiedoos Normaal is goed voor 12 plakbeurten en bestaat uit: 2 x vierstrip pleister, 1 x knippleister, 1 x waterproof schuurpapier, 1 x buitenbandplakker 35 mm, 1 x ventielslang, 1 x tube solutie 10 ml, 3 x kunststof bandenlichter.

Reparatiedoosje Select
De Simson Reparatiedoos Select is een handige en complete reparatiedoos voor het repareren van vrijwel iedere fietsband. Volg bij het plakken van de band de bijgeleverde instructies. De inhoud van de Simson reparatiedoos Select is goed voor 16 plakbeurten en bestaat uit: 3 x plakker 16mm, 3 x plakker 22 mm, 2 x plakker 25 mm, 2 x plakker 33mm, 2 x plakker ovaal, 1 x knippleister, 1 x buitenband plakker 35mm, 1 x waterproof schuurpapier,1 x tube solutie 10 ml, 3 x bandenlichter, 1 x universeel ventiel, 1 x markeerkrijt, 1 x pincet, 1 x doekje handcleaner. Wij hopen dat jullie er net zo enthousiast over zijn als wij.

Lees ook deze artikelen eens