8 februari 2024

Eersteklas beveiliging met onze ART** gekeurde Simson kettingsloten

Bescherm uw waardevolle fiets, e-bike of bakfiets met de stevige ART** gekeurde Simson fietskettingsloten. De Simson kettingsloten Bold 100 en Bold 120 zijn gekeurd door Stichting ART en voldoen aan strenge diefstalpreventienormen. De kettingsloten zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal en uitgerust met een betrouwbare sluiting voor een zeer goede beveiliging. Het kettingslot Bold 100 is 100cm lang en het kettingslot Bold 120 is een extra lang slot van 120cm.

TIP: Het Simson kettingslot Bold 120 is met zijn lengte van 120cm ideaal voor het beveiligen van bakfietsen of om meerdere fietsen aan elkaar te zetten.

Onze ART** gekeurde kettingsloten zijn niet alleen een investering in de beveiliging van uw fiets, maar ook een zekerheid dat uw fiets vast blijft staan aan bijvoorbeeld het fietsenrek. Daarnaast voldoen deze kettingsloten ook aan de vereisten van de verzekering. Dus zet je fiets goed op slot en kies voor kwaliteit en een compromisloze bescherming met de ART** gekeurde kettingsloten van Simson!

Lees ook deze artikelen eens