31 mei 2024

Fiets veilig de zonnige periode tegemoet met Simson

De dagen worden langer en warmer en het is belangrijk om uw fiets klaar te maken voor de lente en -zomermaanden. Een fiets die voorzien is van de juiste onderdelen en accessoires zorgt voor extra comfort en veiligheid. Of u nu een doorgewinterde fietser bent die dagelijks naar het werk rijdt of een recreatieve rijder die geniet van weekendtochtjes, het onderhouden van uw fiets is essentieel om het maximale uit uw rit te halen.

Simson biedt een breed assortiment aan producten die essentieel zijn voor iedere fietser. Hieronder vindt u een overzicht van Simson producten die uw fietsrit een stuk comfortabeler maken; 


Nieuw! Simson Telefoonhouder siliconen:

De Simson Telefoonhouder siliconen (021831) is nieuw binnen ons assortiment. Het product is van siliconen gemaakt. Dit maakt het een flexibele telefoonhouder met behoud van zijn stevigheid. Daarnaast monteert u het product zonder gereedschap aan uw stuur.  De houder is 360 graden te draaien. Hierdoor kunt u de telefoon perfect afstellen naar uw smaak en kunt u veilig de weg op gaan met uw telefoon.
 

Simson Cijferslot Combo:

De Simson Cijferslot Combo (020861) is zeer handig in gebruik, onder andere voor kinderen, omdat er geen sleutel meer nodig is. Stel een persoonlijke cijfercombinatie in om uw fiets eenvoudig op slot te zetten. Door zijn lichte gewicht en solide ontwerp is het een slot die makkelijk tijdens het fietsen mee te nemen is.
 

TIP: Het Simson Cijferslot Combo is zeer handig in gebruik, onder andere voor kinderen, omdat er geen sleutel meer nodig is.

 

Simson USB LED koplamp 'Future':

De Simson USB Koplamp ‘Future’ (022003) is een krachtige oplaadbare LED koplamp met een kunststof behuizing en stuurhouder. De lamp is eenvoudig op te laden via de USB poort en geeft door middel van een 'lege batterijen indicator' aan wanneer deze weer moet worden opgeladen. Perfect om zichtbaar de weg op te gaan in de vroege ochtend of late avond.
 

Bent u klaar om veilig en comfortabel de zonnige periode in te fietsen? Bekijk de collectie op onze website en vindt het dichtstbijzijnde verkooppunt bij u in de buurt.

Lees ook deze artikelen eens