23 januari 2013

Fietswerkplaats.nl op FietsVAK 2013.

SIMSON debuteert met Fietswerkplaats.nl op FietsVAK 2013.

In tegenstelling tot veel webshops en andere aanbieders van losse componenten levert REMA TIP TOP met Fietswerkplaats.nl op interactieve wijze de gehele werkplaatsuitrusting. Van vloeren tot takels, werkbanken tot gereedschappen. Daarnaast biedt Fietswerkplaats.nl ook advies op maat en technische ondersteuning.

Met behulp van op maat gemaakte 3D tekeningen biedt Fietswerkplaats.nl haar klanten inzicht in de economische voordelen en innovatieve mogelijkheden van de nieuwste producten in hun werkplaats. Op deze manier helpt Fietswerkplaats.nl om het hoogste rendement uit de werkplaats te halen.

Krachtenbundeling

Fietswerkplaats.nl is een door REMA TIP TOP Nederland en Kruitbosch Cycle Universe, gezamenlijk ontwikkeld werkplaatsconcept. De twee bedrijven bundelden hun krachten. Jarenlange expertise en groot enthousiasme mondde uit in een concept dat in oktober 2012 op de KCU Bike Event voor het eerst werd geïntroduceerd.

Binnen het werkplaatsconcept wordt met diverse bekende merken en bedrijven samengewerkt, waaronder; SIMSON werkbanken, Whispair en Airpress compressoren en NVT Benelux voor werkplaats- en winkelvloeren.

Lees ook deze artikelen eens