21 februari 2022

Het Simson E-bike assortiment is wederom verder uitgebreid!

Met een moderne 360-graden rotatie spiegel en een E-bike fietslift heeft Simson haar collectie fietsaccessoires onlangs verder uitgebreid. Deze spiegel en een fietslift zijn onder andere ideaal voor uw E-bike en zijn vanaf nu te vinden in ons uitgebreide assortiment! Bij Simson bieden we voor ieder type gebruiker een geschikt model.


Simson Spiegel Rond 'Excellent', anti reflecterend:
De Simson Spiegel rond 'Excellent' anti-reflecterend is een moderne en sportieve spiegel. Het frame van de spiegel is gemaakt van vezel versterkt nylon in combinatie met aluminium onderdelen. Hierdoor is deze Simson Spiegel zeer licht van gewicht en tegelijk erg sterk en duurzaam. De ronde lens is gemaakt van zeer sterk veiligheidsglas en heeft een speciale anti-reflecterende blauwe coating waardoor er ook bij een fel schijnende zon altijd goed zicht is in de spiegel. De spiegel wordt veel gebruikt op E-bike, ATB/MTB en racefietsen.

De Simson Spiegel rond 'Excellent' anti-reflecterend wordt gemonteerd in de holle zijde van het stuur en is geschikt voor sturen met een diameter tussen de 16mm en 22mm. Steek de bevestiging van de spiegel in het stuur en draai de inbusbout voorzichtig aan. De bevestiging zet zich nu uit en klemt zich hierdoor in het stuur. De rubberbandjes aan de bevestiging zorgen er voor dat de Simson spiegel goed op zijn plaats blijft zitten. De spiegel kan aan de rechterzijde of de linkerzijde van het stuur gemonteerd worden en kan door zijn 360-graden rotatiemogelijkheid in iedere gewenste hoek worden ingesteld.

Simson (E)-bike lift en ophangsysteem:
Daarnaast is er nu de sterke Simson (E)-bike lift. Dit nieuwe ophangsysteem is uitermate geschikt om thuis eenvoudig een fietsreparatie uit te voeren of een (E)-bike op te bergen. De e-bike of fiets kan op verschillende hoogtes worden gehangen door middel van katrollen. Bij dit ophangsysteem worden ook handige draagbanden meegeleverd. Hiermee kan bijvoorbeeld een dakkoffer of surfplank snel en makkelijk worden opgeborgen.

Deze TÜV gekeurde Simson (E)-bike lift kan maximaal 54 kilo dragen en op 3 meter hoog worden gehangen. Let op dat het plafond waar de lift aan gemonteerd wordt dit ook kan dragen.

Bent u enthousiast geworden over de nieuwe spiegel of E-bike lift, of wilt of wilt u meer informatie over het gehele E-bike assortiment? Ga dan snel naar een Simson verkooppunt bij u in de buurt of kijk op www.simson.eu!

Lees ook deze artikelen eens