15 januari 2020

Nieuw van Simson: (e-bike) stuurspiegels!

Met de spiegels ‘Excellent’ en ‘Excellent, anti reflecterend’ introduceert Simson twee nieuwe stijlvolle en volledig verstelbare (e-bike) stuurspiegels.

De zeer sterke spiegels zijn uitermate geschikt voor de veeleisende e-bike gebruiker, maar misstaan door de moderne uitstraling op geen enkele fiets.

De lens van de stuurspiegel is gemaakt van zeer sterk veiligheidsglas. De Spiegel ‘Excellent, anti-reflecterend’ is daarnaast ook voorzien van een speciale anti-reflecterende blauwe coating, waardoor er ook bij fel zonlicht altijd goed zicht is in de spiegel.

De ‘arm’ is gemaakt van vezel versterkt nylon en de stuurklem is gemaakt van aluminium. Hierdoor zijn de Simson Spiegels 'Excellent' en ‘Excellent, anti-reflecterend’ zeer licht van gewicht en tegelijk erg sterk en duurzaam. De spiegels zijn zowel in lengte als in hoek verstelbaar en kunnen worden ingeklapt als de fiets bijvoorbeeld in een fietsenstalling wordt geplaatst.

De Simson spiegels zijn geschikt voor stuurdiameters tot 22,2 cm.

Enthousiast geworden over de ‘Excellent’ spiegels of wilt u meer informatie of advies? Ga dan snel naar een Simson verkooppunt bij jou in de buurt!

Lees ook deze artikelen eens