1 maart 2017

Bidons met extra grip en drink gemak

Simson introduceert een nieuwe lijn bidons! Deze bidons hebben een zogenaamde ‘big mouth’ drinkopening. Door deze extra grote opening breng je snel en eenvoudig je vochtbalans weer op peil. Wel zo gemakkelijk!

De ‘basic bidon’ met een inhoud van 550ml heeft een luchtventiel welke opent door te knijpen in de fles en automatisch sluit. Hierdoor is de bidon eenvoudig met één hand te gebruiken, wel zo handig tijdens het fietsen!

Naast het ‘Basic’ model zijn er twee modellen beschikbaar die voorzien zijn van extra grip. Deze bidons hebben naast een ergonomisch design ook voor een gedeelte een rubberen afwerking meegekregen. Dit geeft een zeer goede grip, en optimaal comfort aan de handen. De dop en de afsluitbare trektuit maken de bidons waterdicht. Deze bidons zijn zowel leverbaar in een 550ml en een 750ml uitvoering. Beide bidons worden geleverd met een verwijderbare stofkap om vuil op de drinktuit te voorkomen.

Simson introduceert ook een nieuwe bidonhouder. Naast de Double Fit bidonhouders die ook geschikt zijn om PET-flessen te vervoeren is er nu ook een reguliere bidonhouder die geschikt is voor alle gangbare bidons. De bidonhouder is zeer licht van gewicht, heeft een elegant design en wordt geleverd met inbusboutjes om de houder snel en gemakkelijk te kunnen bevestigen.

De bidons en bidonhouder zijn vanaf maart 2017 leverbaar. Kijk bij onze dealerlocator om uw dichtstbijzijnde verkooppunt te vinden!

Lees ook deze artikelen eens