9 november 2015

SIMSON is er weer bij: de 65e Ome Joop’s Tour!

De 65e Ome Joop’s Tour is begonnen!

Vanochtend 29 juli omstreeks 10.30 arriveren 144 kinderen en vrijwillige begeleiders fietsend onder luide muziek en aanmoedigingen van het publiek op een drijfnat Kerkplein in Arnhem. In de stromende regen staan de kinderen te wachten tot iedereen is verzameld en de toespraken zullen aanvangen. Locoburgemeester Gerrie Elrink nodigt hen tot hun grote opluchting uit om plaats te nemen in de grote hal van het gemeentehuis. Hier wordt bekend gemaakt welke kinderen deze week rijden in de Bolletjestrui, de Regenboogtrui en de Gele Trui. Een hele eer, want deze truien kun je alleen verdienen door ontzettend je best te doen.

Na de uitreikingen is het tijd om op het kerkplein afscheid te nemen van de ouders. De kinderen vertrekken richting hun eerste evenement, een bezoek aan Ouwehands Dierenpark Rhenen. Tijdens de eerste stop in Heteren begint eindelijk de zon even te schijnen en komen onder de dichtgepakte regenjassen een paar prachtige SIMSON shirts tevoorschijn. Tijd voor een foto natuurlijk!

De jongens van het SIMSON peloton zijn maar wat trots op hun nieuwe shirts en beloven ons dat zij zeker weten de eerste plaats gaan veroveren deze week. Daar houden wij ze aan, we zien jullie volgende week heren!

In de bezemwagen kunnen we zien dat onze smeermiddelen en gereedschappen het reparatieteam goed van pas komen. De uitvallende fietsertjes worden vakkundig geholpen en zij kunnen zich snel weer aansluiten bij hun vrienden.

SIMSON wenst alle kinderen, vrijwilligers, organisatie en mede sponsoren enorm veel plezier (en goed weer) de aankomende week!

Op onze SIMSON Facebook zijn de foto’s te vinden!

Lees ook deze artikelen eens